Kennismaking

High Performance Tasting ‘De drijvende Kracht’

7 x business breakthrough = 5 x wine + 2 x food

Dit businessevent heeft als doel een verrassende kennismaking met de 7 High Performance succesfactoren voor een DOORBRAAK van organisaties, teams en individu. Kom nu naar deze inspirerende proeverij waarin inhoud, wijn en spijzen verrassend samengaan.

Diverse karakters van wijn en mensExcellente prestatiesHigh Performance GroeiVieren van successenWelke wijn ben jij?

Meld je direct aan

De ‘drijvende kracht’ achter een High Performance Organisatie… dat begint bij mensen, wat drijft jou?!

Een geweldig inspirerend event met concreet inzicht in de 7 succesfactoren om door te breken met je organisatie. Daarnaast inzicht in de 5 persoonlijkheidstypologieën met de diverse kwaliteiten en valkuilen. De wijn – en spijs metafoor geeft kracht aan de boodschap zodat deze lang zal blijven hangen. Ook geeft het een extra dimensie, humor en ’tasting’ voor extra prikkels en smaak.

Centraal staat hét fundament van High Performance groei: inzicht in de verschillende persoonlijkheden en gedrag van mensen. Wat zijn jouw dominante drijfveren?  Indien mensen in team en organisatie niet op hun kracht zitten is doorbraak naar een TOPbusiness kansloos. Het High Performance fundament moet vitaal en stevig zijn. JIJ als mens staat dus centraal! Vragen als: Wanneer zit jij vol in je kracht en passie? Waar zitten jouw kwaliteiten? Waar zitten jouw valkuilen? Waar kan jij hét verschil maken om door te breken naar een TOPbusiness? Wat betekent dit voor jouw team, bedrijf en andere relaties?

Aan het eind van de High Performance Tasting heb je inzicht in:

  • Wat maakt dat jouw bedrijf wel of niet bovengemiddeld scoort ten opzichte van branchegenoten (=HP)
  • De 7 doorbraakfactoren voor jouw TOP-business (incl. concrete voorbeelden)
  • Wanneer zit jij persoonlijk vol in je kracht en geluk? Waar zit jouw High performance slagkracht als individu?

Je krijgt van ons een wijn-en karakterschrift maakt persoonlijke notities van diverse wijnen en spijscombinaties en van jouw eigen persoonlijkheidsprofiel (geur, kleur, smaak en afdronk). Wij inspireren!

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je op een verrassende wijze kennismaken en ‘proeven’ aan High Performance succes?

Ja, ik kom graag naar de High Performance Tasting, voor proeven aan TOPprestaties, TOPwijnen & Spijs met smaakexplosies!

 

Wijn proeven en keurenNetwerken en leren van elkaarKracht van mensenDoorbraak in 7 stappen naar een High Performance OrganisatieSpijs en wijn en Top business

 

[qa]