Contact

Graag zijn wij jou van dienst. Je kan een afspraak maken via onderstaand contactformulier of vrijblijvend informatie aanvragen over onze dienstverlening. Ook kun je ons bellen (Bertine 06-50-64-03-65) en Huub (06-21 83 39 33) of een mail zenden bertine@bertineblom.nl en huub@huubvdberg.nl.

Wij staan graag klaar om je vragen te beantwoorden, je uit te dagen waar nodig of inspiratie te geven voor je High Performance traject.

Tenslotte…

Wil jij NU een doorbraak in je business? Wat betekent het voor jou om een High Performance bedrijf (HPB) te zijn? Een H.P.B. is een bedrijf dat betere (kwantitatieve en kwalitatieve) resultaten behaalt dan collega-bedrijven. De ambitie om High Performance te worden vraagt van jou een sterke focus op datgene wat er écht toe doet om de prestaties te verbeteren, dus focus op de 7 doorbraakfactoren! Wil je graag zo snel mogelijk inzicht en starten met de ‘doorbrekers’ voor een TOP-business? Dus nieuwe strategie, meer winst, meer succes,  gelukkige klanten en betere relaties… Neem NU contact op!

Contactformatie

Zet hier je contactinformatie neer en een contactformulier zoals hieronder (verander de gegevens waar het formulier naar toe moet worden gestuurd in de menu optie “Contact” hier links en kies het juiste formulier):

  Je naam

  *

  Je e-mail (dan kunnen we je terugmailen)

  *

  Onderwerp

  Je bericht

  * verplichte velden