Over ons

Over Huub van den Berg en Bertine Blom

‘High Performance MKB’ maakt graag samen met u hét verschil op weg naar een TOP-organisatie!

Hoe? Door een excellent opleidingstraject aan te bieden zodat jij als MKB -samen met ons- succesvol kan implementeren. Om jou als onze klant excellent van dienst te zijn werken wij samen met experts in ons netwerk. Wij noemen dit: Samen op weg naar een Doorbraak in High Performance!

Samenwerking is nodig om u de beste inzichten en implementatie te kunnen geven voor een High performance resultaat. Met een specifieke mix van inhoudelijke expertise, realisatiekracht en verandervaardigheden begeleiden wij jou als MKB door het proces om dit te bereiken.

Bertine Blom en Huub van den Berg

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is door te pakken naar een volgend niveau en niet te blijven steken in ‘de waan van de dag’.

Samen met jou als MKB-er de waarde voor jouw klanten vergroten zodat zij jouw organisatie als High Performance ervaren. Dát is het eerste doel, jouw klant centraal stellen (extern gericht) en zorgen voor een excellente klantbeleving. We leggen de focus op klantbeleving om je winst direct te verhogen.

Om vervolgens High performance niveau te bereiken (ook intern gericht) moeten we samen investeren in het verbeteren van jouw bedrijfsvoering. Draait jouw bedrijf, directie en de medewerkers wel op volle kracht? We onderzoeken dit door middel van een Poweranalyse.

Daarnaast moeten de vaardigheden en gedrag op TOP niveau zijn om de toegevoegde waarde ook te laten beleven aan de klant. Wij bieden de deskundigheid en middelen én werken vanuit onze passie om hier concreet vorm aan te geven.’

Graag geven wij een indruk van onze ervaring en expertise in onze gratis HP coaching en HP Tasting (zie in e-book). Voor meer persoonlijke informatie verwijzen wij u naar ons creatieve CV, Facebook zakelijk en onze LinkedIn pagina en  ons andere bedrijf  ‘Happy Business Academy’.

Tenslotte…

Wij begrijpen dat jij als MKB-er hét verschil wilt maken en alleen van waarde toevoegen kan groeien en het liefst in veel minder tijd meer verdienen. Dat kan. Wij zijn er van overtuigd dat als jij met jouw organisatie weet waar je wérkelijke kracht zit en die ten volle benut, een Doorbraak naar een High Performance MKB mogelijk is.

Wij geven jou inzicht in High performance en leren je welke doorbraakfactoren  je moet toepassen om High performance te worden.

Wij zien uit naar een kennismaking en een vooral ook een hele leuke en uitdagende tijd samen. Wij delen graag met jou wat wij óók hebben geleerd, samen met de experts in ons netwerk. Samen op weg naar een TOP-bedrijf!

Nog niet gedaan? Ontvang het gratis e-book voor een eerste stap…

Download direct ons GRATIS e-book:’DOORBRAAK naar een High Performance MKB’. Hierin vind je de 7 belangrijkste Doorbraakfactoren die essentieel zijn op de weg naar een High Performance MKB. Doe een analyse en check hoe krachtig jij bent om deze stappen te nemen in jouw verandering op weg naar HP-MKB.

Vul je naam en emailadres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Natuurlijk kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Samen op weg naar een TOP-business? Mogen wij jou snel ontmoeten?