Excellente (XXL) klantbeleving, sales & marketing

Bouw een klantreis naar geluk in je bedrijfsprocessen en overtref de klantverwachtingen!

Voor meer rendement, loyale terugkerende klanten. Voor klanten als ambassadeurs voor het leven!

Hoe bouw ik stap-voor-stap een (dol) gelukkige klantreis in mijn organisatie?

Samenvatting:
In dit programma leren we hoe je een bedrijfscultuur kan creëren met een écht commitment aan klantbeleving en onderscheidende service. Centraal staat klantverwachtingen overtreffen. Met als doel klanten als enthousiaste fans en ambassadeurs voor het leven! Voor klanten die terugkomen en (blijven) kopen!

Hoe brengen organisaties hun klanten in extase? Klanten, gasten, patiënten, cliënten of passagiers hebben in verschillen processen contact met je organisatie. On-line en off-line. Alle contacten samen vormen de Customer Journey, hét fundament voor een sterke Customer Experience Route. Ken je de Momenten van de waarheid die er écht toe doen om je klant in verrukking te brengen? Waar liggen de kansen om gratis ambassadeurs voor het leven te vormen? Voor een WOW-moment ben je persoonlijk, onderscheidend en relevant. Je maakt hét verschil!!

In dit programma wordt gebruik gemaakt van anekdotes, verhalen en successen van andere bedrijven, en krijg je concrete manieren waarop jouw bedrijf of team weergaloze successen kan behalen. We bouwen je eigen proces na en implementeren WOW-momenten. Je werkt met een implementatieplan om direct de volgende dag een ander proces te kunnen invoeren.

Ook leren we van vele unieke gebruiken van Zappos (een online schoenenwinkel) , zoals hun filosofie om budget voor marketing in te zetten voor de klantervaring, het belang van Zappos’ kernwaardes (“Lever WOW via service”), en de reden waarom Zappos’ grootste prioriteit bedrijfscultuur is en zijn overtuiging dat zodra de cultuur gelukkig is, de rest – geweldige klantenservice, branding op lange termijn – van zelf zal gebeuren. Tony Hsieh – een grote inspiratiebron – CEO van Zappos heeft met geluk als businessmodel hét verschil gemaakt in zijn organisatie en is een groot voorbeeld.

Uiteindelijk sluit je deze route af met een structuur hoe jouw medewerkers daadwerkelijk de kernwaarden van de onderscheidende klantbeleving toepassen om ook hun dagelijkse werk te verbeteren, waarmee bewezen wordt dat het creëren van klantgeluk als businessmodel en het behalen van concrete resultaten  hand in hand gaat.

Duur van het programma

in overleg

Execellente klantbeleving, sales en marketing

Excellente 9+ klantbeleving, sales en marketing
€ 475,- excl. btw
Neem contact op voor meer informatie en bestellen.