Internetmarketing, social media en ultieme website

Internetmarketing, social media en ultieme website
Social media kan in je positionering écht hét verschil maken en vele klanten opleveren, zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Social media heeft voor een transformatie gezorgd binnen de huidige generatie die van internet gebruikt maakt. Social media wordt vooral ingezet voor het genereren van naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten en medewerkers, netwerk uitbreiden, en het verbeteren van de dienstverlening. Facebook is het meest populair, gevolgd door Linkedin en Twitter.

Bedrijven zullen mee moeten gaan in social media inzetten voor hun positionering. Een onderzoeken wijzen uit dat meer dan de helft van het MKB niet weet hoe social media hun bedrijf kan helpen. Bijna driekwart ziet het ook als een kans. Ik zie in de praktijk dat dat een grote fout kan zijn en de achterstand met de concurrentie steeds groter wordt als MKB, indien je social media niet effectief inzet. Onduidelijk is voor veel MKB ‘hoe’ social media hun business kan helpen. Hoe implementeer je social media succesvol in je business?

Social media kan je business voorgoed veranderen
Als je weet hoe je er mee om moet gaan kan social media je business iedere dag laten groeien. Wat je moeten weten is:
*Hoe je focus aanbrengt op de voor jouw business relevante doelgroepen en 
jouw netwerk;
*Hoe je een systeem van relevante berichten opzet, die steeds de moeite van het delen waard zijn;
*Hoe je een CRM systeem koppelt aan je social media;
*Hoe je jouw sociale netwerken betrekt bij je conversatie;
*Hoe je jouw business laat groeien met social media, in slechts één uur per dag.

Krijg jij voldoende klanten met je website ?
Daarnaast is het hebben van een website die meer klanten oplevert van groot belang: de ultieme website. Tijdens dit programma leer je hoe je een website krijgt die je dagelijks klanten oplevert. Geweldige klanten, klanten die jij heel graag wilt. Waardoor je voldoening voelt en je resultaten structureel groeien. Zodat je financieel vrij wordt, kan doen wat je het allerliefste doet in je leven.

 

Krachtige communicatie aan diverse doelgroepen en social media

Investeer hiervoor in dit deelprogramma en laat je helpen bij de implementatie. Wij organiseren dit programma in samenwerking met andere professionals.

Internetmarketing, social media en ultieme website
€ 475,- excl. btw
Neem contact op voor meer informatie en bestellen.