Maakbaar geluk en vitaliteit

Hoe bouw je een gelukkige organisatie met TOPrendement?
In dit programma ‘Maakbaar geluk en vitaliteit!’ krijg je op unieke wijze inzicht in de dieperliggende drijfveren van mensen achter de organisatie en uw organisatie zélf. Waar ligt de passie, kracht, talent, drijfkracht en geluk van jou als medewerker, management en directie? Hoe kunnen we de juiste snaar bij elkaar raken en veel beter en leuker samenwerken? En hoe kunnen we dat optimaal inzetten voor het worden van een ‘swingende’ TOPorganisatie?

Doel
De voordelen van gelukkige organisaties zijn voor duidelijk: betere samenwerking, meer productiviteit, meer creativiteit, minder ziekteverzuim en minder verloop van personeel. En, heel belangrijk, er wordt meer gelachen door een veel leukere sfeer op het werk. De vraag is alleen hoe u en uw collega’s het voor elkaar krijgen? Waar worden organisaties, oftewel de werknemers binnen die organisaties, nu precies (dol)gelukkig van?

Een organisatie zal zelf eerst moeten vaststellen wat haar belangrijkste kernwaarden zijn. Vervolgens werknemers inspireren en zodanig mee communiceren zodat zij meer vanuit zichzelf gemotiveerd zijn om goed te presteren. Inzicht in waar de persoonlijke passie en kracht van jou persoonlijk ligt is hierbij de voorwaarde voor het bouwen van gelukkige teams en een winnende organisatie.

In het programma ‘Maakbaar geluk en vitaliteit!’ krijg je op unieke wijze inzicht in de dieperliggende drijfveren van mensen achter de organisatie en jouw organisatie zélf. Waar ligt de passie, kracht, talent, drijfkracht en geluk van jou als medewerker, management en directie? Hoe kunnen we de juiste snaar bij elkaar raken en veel beter en leuker samenwerken? En hoe kunnen we dat optimaal inzetten voor het worden van een ‘swingende’ TOPorganisatie?

Tenslotte bouwen we samen met het publiek aan een ‘Happy Employee Journey’ : een  route in 10 stappen vol met geluksexplosies waarbij je wordt meegenomen naar maakbaar geluk om zo je prestaties te vergroten binnen organisaties (en ook handig voor privé).

Jouw plan van aanpak voor happiness@work neem je mee naar huis voor een gelukkige toekomst met meer rendement! Samen op weg naar een blijvende verandering die alleen blijvend is als ze vanuit de kracht van mensen gevormd is!

Happiness@work, door samenwerking vanuit passie en kracht, op weg naar een TOPorganisatie!

AFSLUITING
Aan het eind van het programma deel je de nieuwe 
inzichten met de overige deelnemers. Welk inzicht leidt bij jou tot welke nieuwe gelukskeuze? Wat ga je morgen  (anders) doen?

Inhoud

  • – Hoe bouw je een gelukkige organisatie met TOPrendement?
  • – Wat maakt de passie in ons los? Wat is onze persoonlijke ‘roadmap’?
  • – Wanneer zitten we optimaal op onze kracht? Waar zijn we goed in?
  • – Wat is ons optimale verdienmodel? Wanneer maken we de meeste ‘winst’?
  • – Start met persoonlijk succes: u bepaalt hét verschil!
  • – Gelukkig samenwerken in een Route naar succes
  • – Samen op weg naar een gelukkige TOPorganisatie!

people_smiley01-1030x704

Maakbaar geluk en vitaliteit
€ 475,- excl. btw
Neem contact op voor meer informatie en bestellen.